Henk Knibbeler Natuurfotografie en Poëzie

 

 

Welkom op mijn website!

 

Welkom op mijn website!

Stuur e-mail mail_outline  

Welkom op mijn website!

Ga mee op pad dwars door het Vlaamse land, het Nederlandse deel en het Belgische en geniet op mijn website van de rijkdom aan natuur. 

Prachtige kreken die het land doorkruisen als oude zeearmen, maar zo rijk aan flora en fauna, aan landschappelijke juweeltjes die ik heb vastgelegd met de camera en zal blijven doen door de jaren heen. De paddenstoelenwereld die ik met vrienden al vele jaren bestudeer en het voorkomen ervan uit onze eigen streek hier laat zien. Ga ook eens mee op een excursie en maak kennis met die bijzondere soorten van paddenstoelen maar ook van wilde orchideeën. 
Daarnaast loopt de poëzie en het schrijven als een rode draad door mijn leven en werk. Kijk gerust ook eens op Vara Vroege vogels. Daar vindt je veel werk van mij en kun je ook reageren op de foto's.

https://vroegevogels.bnnvara.nl/community/fotos/mijn

Uit de vele reacties via de email is op te maken dat jullie als bezoekers dat zeer waarderen, waarvoor mijn hartelijke dank! De website zal levendig blijven met af en toe aanvullingen van nieuwe rubrieken. Zo is er intussen de column van de week, waarin ik schrijf over een voorgaande week of over een actueel onderwerp uit de natuur of de samenleving.   
Ook is er op verzoek een aparte pagina met foto's uit mijn collectie die je kunt bestellen op posterformaat. Kijk bij de tabs en klik ze aan, dan lees je alle mogelijkheden.


Veel kijk- en leesplezier toegewenst en heb je vragen over natuuronderwerpen of poëzie, mail mij dan, ik zal je graag beantwoorden. 

Vriendelijke groet,

Henk Knibbeler


 Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee